Laptop sleeves

Een laptop sleeve is een ideale manier om je kostbare laptop veilig te vervoeren. Zeker als je vaak onderweg bent, bijvoorbeeld voor je werk of omdat je voor het volgen van een studie of opleiding dagelijks heen en weer moet reizen. Je wilt je laptop natuurlijk graag zo lang mogelijk “heel” houden en dan is het belangrijk om hem tijdens vervoer goed te beschermen. Als je je laptop los in een tas doet, is de kans groot dat hij beschadigd raakt en er vroegtijdig de brui aan geeft. En aangezien een laptop een kostbaar apparaat is, wil je dat risico natuurlijk niet lopen. Met een laptop sleeve van goede kwaliteit is je laptop prima beschermd en gaat hij een stuk langer mee.

Een stijlvolle laptop sleeve beschermt je laptop

Je laptop is een kostbaar bezit. Niet alleen het apparaat is duur om te vervangen, er staan vaak ook documenten op die belangrijk zijn. Dat kan zakelijk zijn, maar ook privé. Steeds meer mensen slaan tegenwoordig hun bestanden “in de cloud” op, maar als jij ervoor kiest om documenten op de harde schijf van je laptop te bewaren dan wil je natuurlijk wel de zekerheid dat je altijd bij deze documenten kunt. Wanneer je je laptop dagelijks meeneemt naar je werk of naar school of universiteit dan heeft deze ongemerkt veel te lijden. Het is dan ook zeker geen goed idee om je laptop zonder bescherming in een collegetas of aktetas te stoppen. De kans op schade is dan zeker aanwezig. Je kiest dan beter voor een stevige laptop sleeve vilt of laptop sleeve leer. Hierin is het apparaat veilig opgeborgen en voorkom je schade.

Welke schade voorkom ik met een laptop sleeve?

Een laptop is een kwetsbaar apparaat dat sneller beschadigd kan raken dan je misschien denkt. Natuurlijk probeer je te voorkomen dat je je laptop laat vallen of dat hij van een tafel valt. Maar er kan ook op andere manieren schade ontstaan. Het gaat daarbij niet alleen om krassen op de behuizing of een barst in het scherm, maar denk bijvoorbeeld ook aan stof. Stof is funest voor de fijne elektronica die in de hedendaagse laptops wordt verwerkt. Als je te onvoorzichtig met je laptop omspringt en hem niet in een sleeve stopt bij vervoer, bestaat de kans dat het apparaat het ineens niet meer doet. Als je hem vervolgens ter reparatie aanbiedt, kan het zomaar gebeuren dat je te horen krijgt dat er vuil en stof in de laptop is gekomen waardoor bepaalde onderdelen op bijvoorbeeld het moederbord beschadigd zijn geraakt. Ook kan er een barst in het beeldscherm ontstaan. Dit is een kostbare reparatie, want het betekent dat het complete scherm moet worden vervangen. Dergelijke schade valt over het algemeen niet onder de garantie, wat betekent dat je zelf opdraait voor de reparatiekosten. Voorkom dit en berg je laptop op in een deugdelijke laptop sleeve.

Het kiezen van de juiste maat

Een laptop sleeve kopen kan in verschillende maten. De meeste laptops die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt hebben een afmeting van 15 inch. Hiervoor gebruik je uiteraard een laptop sleeve 15 inch. Maar er zijn ook sleeves te koop voor kleinere laptops. De laptop sleeve 14 inch en de laptop sleeve 13 inch zijn bijvoorbeeld erg populair bij mensen die voor onderweg gebruik maken van een mini laptop. Zorg voor een passende laptop sleeve voor de beste bescherming van jouw laptop. Een laptop sleeve past over het algemeen prima in een conferentietas of messenger tas. Deze tassen hebben bovendien vaak een compartiment voor een laptop en/of tablet. Veel zakenmensen hebben immers tegenwoordig zowel een laptop als een tablet tot hun beschikking om snel mail te beantwoorden of onderweg te kunnen werken aan een presentatie of rapport naar aanleiding van een bedrijfsbezoek.

Waarom een laptop sleeve kopen?

Een laptoptas sleeve is een ideaal relatiegeschenk. Je kunt hier bijvoorbeeld een trouwe klant mee verrassen of een relatie waar je al vele jaren goed mee samenwerkt. Een dergelijk cadeau wordt over het algemeen zeer gewaardeerd. Het is in ieder geval origineler dan een fles wijn. Bovendien heeft de ontvanger er veel langer plezier van. Een laptop sleeve van leer gaat bij zorgvuldig gebruik vele jaren mee en dus kan degene die hem cadeau kreeg er lang plezier van hebben. Er zijn handige laptop sleeves die naast ruimte voor de laptop ook handige opbergvakjes hebben, bijvoorbeeld voor een USB stick, pennen, visitekaartjes en een notitieblok. Zo ga je altijd goed voorbereid naar een meeting en heb je direct alles bij de hand. Ook op zakenreis is een laptopsleeve ideaal. Bij de controle door de douane kun je de laptop eenvoudig uit je tas nemen zodat deze niet beschadigd raakt door de straling van de controle apparatuur. Ook tijdens de vlucht kun je de laptop veilig meenemen in zijn sleeve. Je hoeft niet bang te zijn dat hij schade oploopt bij turbulentie.

Nooit meer zorgen over het vervoer van je laptop

Met zo’n handige laptop sleeve hoef je je nooit meer zorgen te maken hoe je je laptop vervoert. Je hoeft je niet af te vragen of hij in de tas past die je die dag wilt meenemen of dat hij in de verdrukking komt tussen andere spullen. Want je laptop heeft zijn eigen sleeve. Kies bijvoorbeeld voor een handige laptop sleeve met handvat. Deze kun je apart vervoeren zonder dat je de sleeve in een aktetas of iets dergelijks hoeft te stoppen. Ideaal als je je laptop snel en gemakkelijk bij de hand wilt hebben. Dit kan het geval zijn als je onderweg in de trein of het vliegtuig wilt kunnen werken. De laptop sleeves zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en waarin je je laptop met een gerust hart mee kunt nemen. Overal de beschikking hebben over je e-mail en documenten is tegenwoordig immers geen luxe meer maar wordt voor steeds meer mensen noodzakelijk, zeker als je zakelijk gebruik maakt van een laptop.

Vragen en advies

Kies de laptop sleeve die je nodig hebt en ga aan de slag! Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een laptop sleeve? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links